Hint Yağı 1

375,00

  • Ürün Adı : HİNT YAĞI
  • İngilizce Adı:Castor Oil
  • Botanik Adı: Ricinus Communis
  • Cas No: 8001-79-4
  • Üretim Yöntemi: SOĞUK SIKIM / COLD PRESS
  • Menşei ORIGIN : TÜRKİYE
  • Dolum :1 Lt

İçindekiler : %100 HİNT YAĞI

HİNT YAĞI

 

Cilt ve saç için
Kozmetik kullanımlar için özel olarak hint yağı   zengin yağ asidi nedeniyle antioksidanlara ek olarak, yağ asitleri de topikal uygulamalar için faydalı olabilir.

 

Nasıl kullanılır
Küçük bir miktarı doğrudan cildinize uygulayarak veya çeşitli kozmetik ürünlere birkaç damla ekleyerek yağın potansiyel faydalarından yararlanabilirsiniz. Bazı insanların hint yağına karşı cilt reaksiyonu olabileceğini unutmayın. Daha geniş alanlara uygulamadan önce cildinizde küçük bir dokunuşla test edin.

Hint yağı satın alırken saygın bir kaynaktan satın alın. Bazı hint yağı ürünleri diğer bileşenlerle karıştırılabilir. Etiketi dikkatlice inceleyin. % 100 soğuk preslenmiş olmasına dikkat edin.

Üretimini yapmış olduğumuz hint yağı soğuk pres yöntemiyle elde edilmektedir. Hiç bir katkı maddesi içermez % 100 saf olarak 1 Lt, 5 Lt, 10 Lt, 25 Lt ve 1000 Lt ABS tanklarda satışı yapılmaktadır. Toptan alımlar için bizimle iletişime geçerek fiyat teklifi isteyebilirsiniz.

 

0/5 (0 Reviews)

Ek bilgi

MARKA : 

AYTORUS

ÜRÜN ADI: 

Hint Yağı

İNGİLİZCE ADI:

Castor Oil

BOTANİK ADI:

Ricinus Communis

CAST NO:

8001-79-4

ÜRETİM TEKNİĞİ:

SOĞUK SIKIM / COLD PRESS

MOLEKÜLER YAPISI

Sabit Yağ

AĞIRLIK: 

1 kg

KOLİ ADETİ: 

12

TOPTAN SATIŞ

Ablajlar 5 Lt, 10 Lt. 20 Lt, 100 Lt ve 1000 Lt ABS Tanklarda

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Hint Yağı 1” için yorum yapan ilk kişi siz olun

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Hint Yağı 1” için yorum yapan ilk kişi siz olun